Kaffe med Cathrine☕️

Vi har denne gang drukket en kop kaffe med Cathrine, som siden 2004 har været en del af salonen. Her fortæller Cathrine nærmere om livet som frisør i Cutz.

I 2004 blev Cathrine udlært hos Klippestudiet i Beder, hvor talrige kunder har fået frisuren fornyet, mens de har nydt en kop kaffe i den behagelige frisørstol. Hendes interesse for frisørfaget rækker dog længere tilbage. Som pige var Cathrine hun ikke bleg for at lade sig klippe, når hun og veninderne legede frisør på værelset:

Jeg har igennem tiden haft rigtig mange sjove frisurer. Når vi legede frisør på værelset, var det desværre altid mig, der lod mig klippe, hvilket gav lidt blandede resultater. Siden da er interessen dog vendt, sådan at jeg nu er den, der fører saksen.” – siger Cathrine med et smil.

Interessen for frisørfaget bed sig for alvor fast, da hun efter 10. klasse skulle vælge uddannelse – og i 2000 sikrede hun sig en læreplads.

En gylden mulighed

Efter at have færdiggjort frisøruddannelsen i Beder, var Cathine på jagt efter en lejlighed i Horsens. I samme omgang opstod en gylden mulighed, da Helle fra Cutz søgte en ny medarbejder. Cathrine fortæller:

Da jeg alligevel skulle flytte til Horsens og så at Helle søgte medarbejdere, lå det lige til højrebenet at sende en ansøgning. Jeg fik heldigvis jobbet, som jeg i dag 15 år senere stadig elsker.

Efter 15 år hos Cutz på Nørregade nyder Cathrine stadig at gå på arbejde. Hun nævner salonens gode atmosfære som en central faktor:

Stemningen, atmosfæren og det gode sammenhold er altafgørende. Vi har det super godt med hinanden og nyder at skabe en sjov og uformel stemning – både internt, men også i samspil med vores kunder. Hvis man en dag møder ind på arbejde og er lidt sur eller trist, går der ikke længe, før humøret er højt. Man kan ikke andet, end at blive glad af at komme her.”

Passionen for at følge med

Selvom 15 år er fløjet afsted, er der i Cutz stor fokus på at alle medarbejdere holdes opdateret inden for tidens hårtrends og -tendenser. Cathrine elsker især at nørde med de nyeste shampoo- og stylingprodukter.

Jeg elsker at sætte mig grundigt ind i de nyeste produkter der er på markedet. Jeg tester altid selv alle produkter, for at være sikker på, at de gør det, leverandøren siger, de skal. På den måde kan jeg også altid give kunderne den bedste vejledning i brugen af produkter.” – udtaler Cathrine.

Netop det store fokus på at give kunden den bedst mulige oplevelse fylder meget i Cathrines hverdag. Hun fortsætter:

En af de ting, der gør det fedt at gå på arbejde, er helt klart også den gode kommunikation med kunderne. Jeg elsker de gode relationer og snakke, jeg får, med alle de kunder, jeg har på besøg.

Selvom Cathrine har en bred vifte af faste kunder, er der stadig ledige tider at finde.
Book din tid hos Cathrine her: https://salonbook.one/?cutz.horsens#/


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *