Kaffe med Helle ☕️

Vi har drukket en kop kaffe med indehaver af Cutz, Helle Sørensen, som fortæller lidt om livet med en moderne frisør salon.

Cutz på Nørregade i Horsens blev startet af Helle tilbage i 2001 med ét klart mål. At give kunderne den bedste oplevelse når de går til frisør. Det har siden vist sig at lykkedes med en bred skare af kunder som foretrækker den lille salon.

Vi har lige nu et hold bestående af 6 super dygtige piger som formår at høre og forstå kundens behov så vi hver gang får det bedste resultat. Vi nyder at give kunderne en god oplevelse og se dem komme tilbage til os.” – fortæller Helle.

I salonen er målet at skabe en god atmosfære med plads til snak og grin, hvor alle typer af kunder føler sig velkomne.

Om at starte en moderne salon
Når man starter egen virksomhed kræver det ofte lange overvejelser samt strukturerede og gennemtænkte forretningsplaner. For Helle var der dog ikke langt fra tanke til handling, da hun i 2001 åbnede salonen.

Mange går længe og overvejer fordele og ulemper ved at være selvstændig. Jeg havde ikke de store bekymringer ved at kaste mig ud i det og syntes bare det kunne være fedt at at prøve kræfter med livet som selvstændig. Nu har vi været i gang i 17 år, hvilket har været en fantastisk rejse.” – fortæller Helle.

Livet som selvstændig er for mange et liv med op og nedture. For Helle er de mange udfordringer det der driver værket:
Jeg igennem de sidste 17 år lært rigtig meget om både mig selv, personale og det at drive en forretning. Samtidig synes jeg det er utrolig spændende at få alle ender til at møde hinanden. Både fagligt, økonomisk og personalemæssigt.

Følger med tiden
Som en af byens mest moderne saloner er det vigtigt at følge med tidens tendenser, hvilket også er en af grundene til at kurser og inspirationsture bliver vægtet højt:
Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører. Derfor bruger vi rigtig meget tid på at følge med. Vi tager jævnligt på kurser og inspirationsture så vi sikrer at hele teamet kender til den nyeste mode. Samtidig holder vi os også opdateret på produktsiden så vi sikrer at vi hele tiden bruger de bedste produkter på den rigtige måde,” – fortæller Helle.

Nyder at være tilstede
Selvom Helle i mange år har knoklet i salonen frister det ikke at lade de dygtige piger klare alt arbejdet. Det at være til stede og møde kunderne er nemlig altafgørende.
Helle forklarer:
Jeg elsker at være en del af salonen til dagligt. Jeg nyder kontakten med kunderne og den gode atmosfære vi sammen skaber i salonen. Vi har også et super godt sammenhold internt i salonen, hvilket også betyder utrolig meget.

Vil du bestille din næste tid hos Helle kan du gøre det her.